Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Vietnam
Vakantie Vietnam

Vietnam 3 dagen

Reisgidsen | Landkaarten |
Vietnam is een vakantiebestemming in opkomst en nog niet ontdekt door het massatoerisme. Het is een van de mooiste landen in AziŽ maar ook een land met een roerig verleden dat zijn sporen heeft nagelaten in het leven van de Vietnamezen. Desondanks is de bevolking in Vietnam over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. In de grote steden is het erg druk en chaotisch maar Vietnam heeft ook een prachtige natuur met berggebieden, eindeloze rijstvelden en schitterende nationale parken.

Vietnam heeft veel bezienswaardigheden en is daarom uitermate geschikt voor een georganiseerde rondreis of groepsreis.

Reizen VietnamExperience DalatClassificatie hotels Vietnam

Dalat is een van de aangenaamste plaatsen van Vietnam door haar ligging in de koele hooglanden. Maar ook de watervallen, meren en groene bossen dragen daartoe bij. Met deze 3-daagse reis kunt u dat zelf aan den lijve ondervinden...
LogoTenzing TravelAutorondreis

3 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 247
Reizen VietnamCycling the Mekong DeltaClassificatie hotels Vietnam

Houdt u van fietsen, ontdekken en in contact komen met de lokale bevolking? Dit actieve arrangement combineert al deze elementen, in het levendige hart van de Mekong-delta. Dit gebied is de rijstschuur van AziŽ en wordt gekenmerkt door een labyrint van rivieren en kanalen. Het gekrioel op de waterwegen en bij de drijvende markten is geweldig om te zien. U fietst door dit waterrijke gebied, dat omgeven wordt door rijstvelden, plantages en ruÔnes van oude beschavingen.
LogoTenzing TravelAutorondreis

3 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 596
Reizen VietnamDiscover Mai Chau & Pu LuongClassificatie hotels Vietnam

Deze korte tour toont u de grote verscheidenheid van Noord-Vietnam, op relatief korte afstand van de hoofdstad. U verblijft in een vallei met dorpjes van etnische minderheden en in het weelderige Pu Long Nature Reserve.
LogoTenzing TravelAutorondreis

3 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 635