Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Vietnam
Vakantie Vietnam

Vietnam 22 dagen

Reisgidsen | Landkaarten |
Vietnam is een vakantiebestemming in opkomst en nog niet ontdekt door het massatoerisme. Het is een van de mooiste landen in AziŽ maar ook een land met een roerig verleden dat zijn sporen heeft nagelaten in het leven van de Vietnamezen. Desondanks is de bevolking in Vietnam over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. In de grote steden is het erg druk en chaotisch maar Vietnam heeft ook een prachtige natuur met berggebieden, eindeloze rijstvelden en schitterende nationale parken.

Vietnam heeft veel bezienswaardigheden en is daarom uitermate geschikt voor een georganiseerde rondreis of groepsreis.

Reizen Vietnam22-daagse groepsrondreis Vietnam & CambodjaClassificatie hotels Vietnam

Indrukwekkende en uitgebreide rondreis door het oude Indochina. Vietnam en Cambodja, twee bijzondere bestemmingen met een heel eigen karakter. In het prachtige Vietnam is deze reis een aaneenschakeling van hoogtepunten. In het noorden ziet u het schilderachtige Halong Bay en verblijft u in Mai Chau midden tussen de bergstammen. Na bezoek aan de keizerlijke hoofdstad Huť zien we het historische stadje Hoi An, met kronkelende straatjes en een kleurige markt. In het zuiden verblijven we in Ho Chi Minh City en bezoeken we de vruchtbare Mekong Delta. In Cambodja begint onze ontdekkingstocht in de hoofdstad Phnom Penh, waar we met het traditionele vervoersmiddel de cyclo de stad ontdekken en de indrukwekkende Killing Fields zien. Ook nemen we een kijkje in het leven van de bewoners op het platteland in†Battambang en zien we nat√ļ√ļrlijk het wereldberoemde Angkor tempelcomplex.†† Het verschil met de reis tot en met maart 2018 is dat we tijdens deze reis verblijven in Battambang en een prachtige tocht maken over het platteland.Het vervoer door deze twee bijzondere landen gaat per comfortabele privť airco touringcar. In Vietnam leggen we tevens een gedeelte af†per nachttrein en binnenlandse vlucht. Een unieke reis!
LogoFoxRondreis

22 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2099
Reizen VietnamRondreis Cambodja & Zuid-VietnamClassificatie hotels Vietnam

- Twee verschillende bestemmingen, ťťn reis- Angkor Wat en de Killing Fields in Cambodja- Ontspan op de tropische stranden van Vietnam- Bezoek 'Klein Parijs' in AziŽ
LogoNRVRondreis

Rondreizen21 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2148