Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Thailand
Vakantie Thailand

Thailand 8 dagen

Landinformatie Thailand | Reisgidsen | Landkaarten |
Thailand ligt in het hart van Zuidoost-AziŽ waarvan het schiereiland tussen de Indische Oceaan en de Stille Oceaan ligt. De Thai hechten nog sterk aan hun cultuur die zich uit in diverse festiviteiten, traditionele normen en waarden, klassieke dansen en diverse ambachten. Er zijn duizenden tempels (die "Wat" worden genoemd), parelwitte stranden, jungle, een vriendelijke bevolking, de Thaise keuken en eenvoudige tot superluxe accommodaties. Het is dan ook een geliefde bestemming voor iedereen, van backpackers tot de verwende toerist en van strandliefhebbers tot actieve vakantiegangers. Het uitgebreide openbaar vervoer trekt vooral backpackers maar zelf een auto huren (al of niet met chauffeur) is ook mogelijk.

Het landschap van Thailand is zeer afwisselend; regenwoud, rijstvelden, gebergte, veel rivieren, vulkanen, valleien en teakwouden. In Thailand zijn 79 nationale parken, 35 reservaten en 18 marineparken waarvan Doi Inthanon de oudste is. De nationale bloem is de "Ratchaphruek", een gele bloem die je overal in Thailand kunt zien. De gele kleur is tevens symbool voor het Boeddhisme en de kleur van maandag, de dag dat de Koning werd geboren.
Reizen ThailandBest Deal ThailandClassificatie hotels Thailand

Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Thailand voor een zeer scherpe prijs! U verblijft in Bangkok,Chiang Mai en Hua Hin en een fietsexcursie in Chiang Mai is inbegrepen.
Logo333TravelRondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 271
Reizen ThailandStarterspakket Bangkok - Eastin Hotel MakkasanClassificatie hotels Thailand

Tijdens deze startersreis heeft u, na 2 nachten in het aangename 4-sterren hotel Eastin Makkasan, volledig zelf de leiding over uw vakantie.
Logo333TravelAccommodatie

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 677
Reizen ThailandStarterspakket KLM Bangkok - Eastin Hotel MakkasanClassificatie hotels Thailand

Tijdens deze startersreis o.b.v. Eva Air heeft u, na drie dagen avontuurlijk Bangkok, volledig zelf de leiding over uw vakantie! Het Eastin is een aangenaam 4-sterren hotel. Een perfect uitgangspunt voor een bezoek aan Bangkok.
Logo333TravelAccommodatie

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 736
Reizen ThailandStarterspakket Bangkok - Eastin Grand Hotel SathornClassificatie hotels Thailand

Tijdens deze startersreis heeft u na 3 dagen volledig zelf de leiding over uw vakantie! Het Eastin Grand Sathorn ligt op enkele minuten lopen van de Chao Phraya rivier en is direct verbonden met de skytrain.
Logo333TravelAccommodatie

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 738