Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Thailand
Vakantie Thailand

Thailand € 3000 tot € 5000

Landinformatie Thailand | Reisgidsen | Landkaarten |
Thailand ligt in het hart van Zuidoost-AziŽ waarvan het schiereiland tussen de Indische Oceaan en de Stille Oceaan ligt. De Thai hechten nog sterk aan hun cultuur die zich uit in diverse festiviteiten, traditionele normen en waarden, klassieke dansen en diverse ambachten. Er zijn duizenden tempels (die "Wat" worden genoemd), parelwitte stranden, jungle, een vriendelijke bevolking, de Thaise keuken en eenvoudige tot superluxe accommodaties. Het is dan ook een geliefde bestemming voor iedereen, van backpackers tot de verwende toerist en van strandliefhebbers tot actieve vakantiegangers. Het uitgebreide openbaar vervoer trekt vooral backpackers maar zelf een auto huren (al of niet met chauffeur) is ook mogelijk.

Het landschap van Thailand is zeer afwisselend; regenwoud, rijstvelden, gebergte, veel rivieren, vulkanen, valleien en teakwouden. In Thailand zijn 79 nationale parken, 35 reservaten en 18 marineparken waarvan Doi Inthanon de oudste is. De nationale bloem is de "Ratchaphruek", een gele bloem die je overal in Thailand kunt zien. De gele kleur is tevens symbool voor het Boeddhisme en de kleur van maandag, de dag dat de Koning werd geboren.
Reizen Thailand19-daagse privť rondreis - met chauffeur & gids, inclusief vliegreis Fascinerend ThailandClassificatie hotels Thailand

Een unieke, uiterst complete rondreis vol boeiende contrasten, waarbij u ook een bezoek brengt aan het onontdekte oosten van het land met o.a. het schitterende Khao Yai National Park.
Logode Jong IntraRondreis

Prive rondreis19 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3131
Reizen ThailandGrand Indochina DiscoveryClassificatie hotels Thailand

Wilt u een rondreis Thailand combineren met Myanmar? Of toch liever Vietnam in combinatie met Angkor Wat? U hoeft niet te kiezen, want deze fantastische reis voert u dwars door Indochina, van Myanmar naar Vietnam! U ontdekt de hoogtepunten van Myanmar, bewondert de klassieke steden van Thailand, ervaart het beroemde tempelcomplex van Angkor Wat en reist door de Mekong-delta naar het levendige Ho Chi Minh-Stad. Cultuur voert de boventoon tijdens deze gloednieuwe individuele reis en u komt, in elk land, veel in contact met de lokale bevolking. In Bangkok heeft u een volledige dag vrij en aan het eind van de reis heeft u talloze verlengingsmogelijkheden. Gaat u deze Indochina-uitdaging aan?
LogoTenzing TravelAutorondreis

17 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 3481
Reizen ThailandFour Seasons Resort Koh SamuiClassificatie hotels Thailand

Ultiem relaxen in een 'zen-achtige'ambiance.
Logode Jong IntraAccommodatie

Koh Samui10 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3926
Reizen ThailandMekong River CruiseClassificatie hotels Thailand

Deze boutique-cruise combineert het noorden van Thailand met het charmante Laos. U vaart over 'de moeder van alle rivieren', zoals de Thai en Laotianen de Mekong-rivier liefkozend noemen en maakt onderwege diverse stops bij kleine minderheidsdorpen en steden als Luang Prabang en Vientiane. U verblijft alle nachten aan boord van de Mekong Sun, in een comfortabele hut met privť-badkamer en airco.
LogoTenzing TravelCruise

11 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 4177