Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Nepal
Vakantie Nepal

Nepal groepsreizen

Landinformatie Nepal | Reisgidsen | Landkaarten |
Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve bestemming, dan is Nepal met zijn schitterende berglandschap en prachtige natuurparken een absolute topbestemming.

De kleurrijke hoofdstad Kathmandu, aan de voet van het Himalaya gebergte, is het toeristische centrum van Nepal. Het land heeft een warme en vriendelijke bevolking en een enorme culturele rijkdom.

In het noorden vindt je het Himalaya gebergte met pieken van meer dan 8.000 meter. Maak een trektocht van 5 dagen of langer tussen 's werelds hoogste bergen.

Het Chitwan National Park is een uniek beschermd natuurgebied. Hier kunt u een bushwandeling of een olifantsafari maken waarbij je op zoek gaat naar de zeldzame eenhoornige neushoorn of Bengaalse tijger.
Reizen NepalTenzing Rondreis NepalVakantie Nepal

Vertrekdatum: 25 november 2018Kuoni werd Tenzing Travel ,.†In 2015 bedachten wij ter ere van dit feit voor u een speciale rondreis in Nepal, samengesteld om u kennis te laten maken met het land van de sherpa's. †Maar toen kwam de aardbeving waardoor wij uiteindelijk genoodzaakt waren de reis te annuleren. Nu precies drie jaar later is het land weer opgebouwd, zijn veel bezienswaardigheden weer te bezichtigen en staat de lokale bevolking te popelen om u te mogen verwelkomen! In 2017 verwelkomde Nepal al een recordaantal aan toeristen en naar verwachting zal 2018 dit zelfs gaan overstijgen. Nepal is weer terug en u heeft nu de kans om samen met ons dit land te gaan ontdekken,.†De specialisten van Tenzing Travel doen er alles aan om u als klant de ultieme reiservaring te bieden. Net zoals Tenzing Norgay dat ooit deed voor Sir Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was zijn gids en sherpa die de reis voorbereidde, de route kende en hielp de problemen onderweg te overwinnen. Wij willen graag uw Tenzing zijn: uw gids die u voor gaat en het voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven.
LogoTenzing TravelGroepsreis

12 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1998