Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Nepal
Vakantie Nepal

Nepal € 3000 tot € 5000

Landinformatie Nepal | Reisgidsen | Landkaarten |
Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve bestemming, dan is Nepal met zijn schitterende berglandschap en prachtige natuurparken een absolute topbestemming.

De kleurrijke hoofdstad Kathmandu, aan de voet van het Himalaya gebergte, is het toeristische centrum van Nepal. Het land heeft een warme en vriendelijke bevolking en een enorme culturele rijkdom.

In het noorden vindt je het Himalaya gebergte met pieken van meer dan 8.000 meter. Maak een trektocht van 5 dagen of langer tussen 's werelds hoogste bergen.

Het Chitwan National Park is een uniek beschermd natuurgebied. Hier kunt u een bushwandeling of een olifantsafari maken waarbij je op zoek gaat naar de zeldzame eenhoornige neushoorn of Bengaalse tijger.
Reizen Nepal21-daagse privť rondreis met chauffeur Nepal & BhutanVakantie Nepal

In het verborgen hindoerijk Nepal is het dagelijkse leven doordrenkt van magie, mystiek en religie. Land van levende museumsteden met prachtige architectuur, ongerepte natuur met gigantische bergtoppen en idyllische meren.†Tijdens deze reis ontdekt u de koningssteden uit de Kathmandu vallei en gaat u op zoek naar neushoorns in Chitwan National Park. In een idyllisch bergdorpje aan de voet van het Annapurna massief kunt een lichte trekking makenVervolgens reist u per vliegtuig naar ťťn van de meest bijzondere landen ter wereld: het Himalaya koninkrijk Bhutan! Het land van mystieke kloosters, eindeloze groene beboste heuvels, majestueuze bergtoppen en natuurlijk Bruto National Geluk.†De vlucht van Kathmandu naar Paro is spectaculair. Onder u ziet u de indrukwekkende toppen van de Himalaya en de Mount Everest! We bezoeken de gemoedelijke hoofdstad Thimphu waar u getuige bent van het contrast tussen traditioneel en modern Bhutan. Over een hoge bergpas reist u verder naar de sub-tropische vallei van Punakha, waar het mooiste kloosterfort (Dzong) van het land gelegen is. Ook bezoekt u hier de Chimi Lhakhang, oftewel de vruchtbaarheidstempel. In Paro, waar u naast de Paro Dzong en het National Museum ook dť absolute highlight van Bhutan bezoekt: het Tijgernest klooster! Hoog tegen een rotswand aangeplakt zult u de steile klim wandelend of op de rug van een paard moeten afleggen.Bhutan is een land als geen ander land.†U betreedt een andere wereld, alles is hier anders: het is schoon en de lucht is zuiver, de boerderijen zijn typisch Bhutanees, in de heuvels ziet u overal kleine kloosters liggen en mensen lopen vaak in klederdracht.†In Bhutan verblijft u op basis van volpension.
LogoFoxRondreis

21 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3599