Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Nepal
Vakantie Nepal

Nepal € 3000 tot € 5000

Landinformatie Nepal | Reisgidsen | Landkaarten |
Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve bestemming, dan is Nepal met zijn schitterende berglandschap en prachtige natuurparken een absolute topbestemming.

De kleurrijke hoofdstad Kathmandu, aan de voet van het Himalaya gebergte, is het toeristische centrum van Nepal. Het land heeft een warme en vriendelijke bevolking en een enorme culturele rijkdom.

In het noorden vindt je het Himalaya gebergte met pieken van meer dan 8.000 meter. Maak een trektocht van 5 dagen of langer tussen 's werelds hoogste bergen.

Het Chitwan National Park is een uniek beschermd natuurgebied. Hier kunt u een bushwandeling of een olifantsafari maken waarbij je op zoek gaat naar de zeldzame eenhoornige neushoorn of Bengaalse tijger.
Reizen NepalNepal, Sikkim & BhutanVakantie Nepal

- Ronddwalen door koningsstad Bhaktapur in de Kathmandu-vallei- Spectaculaire zonsopgang vanaf Tiger Hill- Sneeuwluipaard spotten in de dierentuin van Darjeeling- Hike naar het spectaculair hangende Tijgernest klooster- Rit per Toy Train door schilderacht
LogoNRVRondreis

Rondreizen19 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3166
Reizen NepalNepal & TibetVakantie Nepal

- Stadstour Kathmandu incl. een wandeling over Durbar Square - Bezoek aan de Apentempel, Swayambhunath- Meewandelen met de monniken door de smalle steegjes van Lhasa- Op het dak van de wereld staan op de Gyatsola-pas- Ontdek het wereldberoemde Potala Pale
LogoNRVRondreis

Rondreizen19 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3235
Reizen Nepal21-daagse privť rondreis met chauffeur Nepal & BhutanVakantie Nepal

In het verborgen hindoerijk Nepal is het dagelijkse leven doordrenkt van magie, mystiek en religie. Land van levende museumsteden met prachtige architectuur, ongerepte natuur met gigantische bergtoppen en idyllische meren.†Tijdens deze reis ontdekt u de koningssteden uit de Kathmandu vallei en gaat u op zoek naar neushoorns in Chitwan National Park. In een idyllisch bergdorpje aan de voet van het Annapurna massief kunt een lichte trekking maken Vervolgens reist u naar het Himalaya koninkrijk Bhutan! Land van mystieke kloosters, eindeloze groene beboste heuvels en majestueuze bergtoppen. Bezoek de sub-tropische vallei van Punakha en dť absolute highlight van Bhutan: het Tijgernest klooster!†Na een laatste overnachting vliegt u terug naar Kathmandu.
LogoFoxRondreis

21 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3615