Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Nepal
Vakantie Nepal

Nepal € 2000 tot € 3000

Landinformatie Nepal | Reisgidsen | Landkaarten |
Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve bestemming, dan is Nepal met zijn schitterende berglandschap en prachtige natuurparken een absolute topbestemming.

De kleurrijke hoofdstad Kathmandu, aan de voet van het Himalaya gebergte, is het toeristische centrum van Nepal. Het land heeft een warme en vriendelijke bevolking en een enorme culturele rijkdom.

In het noorden vindt je het Himalaya gebergte met pieken van meer dan 8.000 meter. Maak een trektocht van 5 dagen of langer tussen 's werelds hoogste bergen.

Het Chitwan National Park is een uniek beschermd natuurgebied. Hier kunt u een bushwandeling of een olifantsafari maken waarbij je op zoek gaat naar de zeldzame eenhoornige neushoorn of Bengaalse tijger.
Reizen NepalIndividuele rondreis Indrukwekkend NepalVakantie Nepal

Vliegreis Nepal inclusief rondreis met privť-chauffeur, met o.a. Kathmandu, Bhaktapur, Nuwakot, Pokhara, Bandipur en Chitwan NP
LogoKrasRondreis

16 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2016
Reizen Nepal25-daagse Easy Going groepsrondreis India & Nepal (vanaf april 2019)Vakantie Nepal

We nemen u mee naar kleurrijk India, het†land dat alle zintuigen prikkelt!†We bezoeken de belangrijkste bezienswaardigheden van Noord-India, zoals Delhi en Jaipur. Het hoogtepunt is zonder twijfel ons bezoek aan de beroemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument op aarde. Maar dit is niet het enige wat het cultuurrijke India te bieden heeft. Ook Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier, maakt erg veel indruk. Zoals onze reisleider Patrick zegt: "Je zou je hele leven in India kunnen reizen zonder alles gezien te hebben. De cultuur is eindeloos."Na onze reis door het kleurrijke en hectische India, betreden we het prachtige en rustigere Nepal. Prachtig groen met op de achtergrond de Himalaya (huis van sneeuw in het Nepalees). We bezoeken hier het indrukwekkende Chitwan National Park om te zoeken naar†neushoorns. Om vervolgens de koningssteden te bezoeken. Comfortabele†hotels† en vervoerTijdens†deze reis verblijven†we in comfortabele en gunstig gelegen hotels op basis van logies-ontbijt. In Chitwan National Park verblijven we zelfs twee nachten op basis van volpension.†We reizen per†airconditioned bus met ervaren chauffeur.Deskundige Nederlandssprekende reisleidingOnze reisleiders†begeleiden al jaren reizen door India en Nepal, dit zorgt ervoor dat zij de bestemmingen goed kennen. Daardoor kunnen ze u op dat restaurant wijzen waar†u†het lekkerste (en veilig)†kunt eten, of de souvenirwinkel die de mooiste souvenirs heeft.
LogoFoxRondreis

25 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2159
Reizen NepalActief NepalVakantie Nepal

- Onvergetelijke 7-daagse trekking door de Himalaya - Uitzicht over de majestueuze pieken van de Annapurnaketen- Stadstour Kathmandu incl. een wandeling over Durbar Square - Bezoek aan de Apentempel, Swayambhunath- Te voet, per kano en jeep door Chitwan N
LogoNRVRondreis

Rondreizen19 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2183
Reizen NepalNepal - PanoramaVakantie Nepal

wandelvakantie langs comfortabele hotels en lodges
LogoSNPWandelreizen

20 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2195
Reizen NepalAvontuurlijk NepalVakantie Nepal

- Rondreis met privť chauffeur per airco auto/minivan en alle entreegelden inclusief- Onvergetelijke 4-daagse trekking vanuit Pokhara- Hiken op een hoogte van 3200 meter- Per kano en jeep door Chitwan Nationaal Park- Cultuur opsnuiven in de Kathmandu-val
LogoNRVRondreis

Rondreizen19 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2277
Reizen Nepal22-daagse privť rondreis met chauffeur India & NepalVakantie Nepal

Deze zeer uitgebreide, onvergetelijke rondreis door India en Nepal brengt u onder andere naar Delhi, Jaipur, Agra met de beroemde Taj Mahal, de erotische tempels van Khajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi, waar dagelijks duizenden pelgrims komen baden in de rivier de Ganges. Vanaf Varanasi gaat u de grens over naar Nepal, waar u verblijft aan de rand van††Chitwan National Park en in het gemoedelijke Pokhara, aan de voet van de Himalaya. Tot slot bezoekt u Kathmandu en de koningssteden in de Kathmandu vallei. Al met al een rondreis die een overweldigende indruk op u zal achterlaten! Wanneer u naar India en Nepal gaat, dient u wel een flexibele instelling te hebben: u komt in een totaal andere wereld terecht! Tijdens uw rondreis verblijft u in goede hotels op basis van logies-ontbijt en reist u in een comfortabele auto met privť-chauffeur.
LogoFoxRondreis

22 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2299
Reizen NepalRondreis Nepal Go-26Vakantie Nepal

Wie Nepal zegt, denkt aan de ruwheid van de Himalaya en aan sterke karakters die zonder twijfel te voet dit bergmassief bedwingen. Maar er zijn zoveel andere manieren om dit land op een actieve manier en in vele van zijn facetten te ontdekken. En daar is deze reis perfect voor: raften op de Trisuli-rivier voor wie wil, trekking in de Annapurnaregio en op zoek naar wild in Chitwan NP! Echte durfals kunnen in Pokhara gaan paragliden.
LogoBaobabRondreisHotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2316
Reizen NepalRondreis Nepal Go-26Vakantie Nepal

Wie Nepal zegt, denkt aan de ruwheid van de Himalaya en aan sterke karakters die zonder twijfel te voet dit bergmassief bedwingen. Maar er zijn zoveel andere manieren om dit land op een actieve manier en in vele van zijn facetten te ontdekken. En daar is deze reis perfect voor: raften op de Trisuli-rivier voor wie wil, trekking in de Annapurnaregio en op zoek naar wild in Chitwan NP! Echte durfals kunnen in Pokhara gaan paragliden.
LogoSawadeeRondreisHotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2316
Reizen NepalMooiste van India & NepalVakantie Nepal

- Rondreis met privťchauffeur per airco auto/minivan - Te voet langs de beschilderde haveli's van Mandawa- Bezoek wereldwonder de Taj Mahal- Varen over de heilige Ganges in Varanasi- Op zoek naar neushoorns in Chitwan Nationaal Park- Adembenemend uitzich
LogoNRVRondreis

Rondreizen23 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2318
Reizen Nepal18-daagse groepsrondreis Hemels Koninkrijk Nepal & TibetVakantie Nepal

Tijdens†deze reis,†bezoeken we†alle hoogtepunten van zowel Nepal als Tibet. We starten de reis†in het weelderig groene Nepal en bezoeken ondermeer het Chitwan Natuur Reservaat, het idyllisch gelegen Pokhara en de koningsstad Kathmandu. Vervolgens vliegen we door naar het 'dak van de wereld'.†In Tibet bezoeken we†het beroemde Potala Paleis en het onbeschrijfelijk mooie Yamrok meer en uiteraard zien we de Mount Everest en de indrukwekkende Himalaya. Een zťťr bijzondere rondreis die een diepe indruk op u zal maken!Houdt u er rekening mee dat†u langere tijd op grote hoogte verblijft,†de reis in Tibet start in Lhasa op een hoogte van 3.650 meter en stijgt gedurende de reis naar zelfs een hoogte van 5.250 meter.†Goede hotels met ideale ligging en comfortabel vervoerTijdens†deze rondreis verblijven we in comfortabele hotels met een†gunstige ligging. Het ontbijt is inbegrepen. Zoals u van ons gewend bent reizen we in een comfortabele airconditioned bus met ervaren chauffeur.†Entreegelden en veel†excursies inclusiefDe entreegelden zijn al inbegrepen in de reissom. Daarnaast zijn ook veel leuke excursies al inclusief. We bezoeken bijvoorbeeld vele steden, tempels, kloosters en paleizen. In†Kathmandu en Lhasa is tevens een leuke stadstour inbegrepen.Onze reisleider staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleiders laten u het allerbeste zien van Nepal en Tibet. Bent u op zoek naar een goed restaurant of dat†winkeltje waar u dat ene souvenir kan kopen? Onze reisleiders weten het en ze vertellen het u graag!
LogoFoxRondreis

18 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2699
Reizen Nepal22-daagse privť rondreis met chauffeur India & Nepal (vanaf april 2019)Vakantie Nepal

Vanaf Varanasi gaat u de grens over naar Nepal, waar u verblijft aan de rand van† Chitwan National Park en in het gemoedelijke Pokhara, aan de voet van de Himalaya. Tot slot bezoekt u Kathmandu en de koningssteden in de Kathmandu vallei.Al met al een rondreis die een overweldigende indruk op u zal achterlaten! Wanneer u naar India en Nepal gaat, dient u wel een flexibele instelling te hebben: u komt in een totaal andere wereld terecht!Tijdens uw rondreis verblijft u in goede hotels op basis van logies-ontbijt en reist u in een comfortabele auto met privť-chauffeur.
LogoFoxRondreis

22 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2805
Reizen NepalRondreis Tibet en NepalVakantie Nepal

Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en een enkel nomadenkamp. Met een beetje geluk kun je tijdens de wandeling richting het Mount Everest Base Camp het eerste zonlicht zien schijnen op de hoogste berg ter wereld. Verscholen achter de Himalaya ligt een land dat op velen een mystieke aantrekkingskracht heeft, ga mee op deze reis en ontdek.
LogoBaobabRondreisHotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2898
Reizen NepalRondreis Tibet en NepalVakantie Nepal

Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en een enkel nomadenkamp. Met een beetje geluk kun je tijdens de wandeling richting het Mount Everest Base Camp het eerste zonlicht zien schijnen op de hoogste berg ter wereld. Verscholen achter de Himalaya ligt een land dat op velen een mystieke aantrekkingskracht heeft, ga mee op deze reis en ontdek.
LogoSawadeeRondreisHotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2898
Reizen NepalRondreis China, Tibet & NepalVakantie Nepal

Vlieg/busreis China, Tibet & Nepal met o.a. Beijing, Xi'an, Lhasa, Shigatse en Kathmandu
LogoKrasRondreis

22 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2979