Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Nepal
Vakantie Nepal

Nepal 18 dagen

Landinformatie Nepal | Reisgidsen | Landkaarten |
Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve bestemming, dan is Nepal met zijn schitterende berglandschap en prachtige natuurparken een absolute topbestemming.

De kleurrijke hoofdstad Kathmandu, aan de voet van het Himalaya gebergte, is het toeristische centrum van Nepal. Het land heeft een warme en vriendelijke bevolking en een enorme culturele rijkdom.

In het noorden vindt je het Himalaya gebergte met pieken van meer dan 8.000 meter. Maak een trektocht van 5 dagen of langer tussen 's werelds hoogste bergen.

Het Chitwan National Park is een uniek beschermd natuurgebied. Hier kunt u een bushwandeling of een olifantsafari maken waarbij je op zoek gaat naar de zeldzame eenhoornige neushoorn of Bengaalse tijger.
Reizen NepalNepal - ManasluVakantie Nepal

trektocht langs eenvoudige lodges
LogoSNPWandelreizen

18 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1245
Reizen NepalIndividuele rondreis India & NepalVakantie Nepal

Vlieg/busreis India en Nepal inclusief privť-chauffeur, diverse maaltijden en o.a. Delhi, Jaipur, Taj Mahal, Varanasi, Chitwan NP, Pokhara en Kathmandu
LogoKrasRondreis

18 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1981
Reizen Nepal18-daagse groepsrondreis Hemels Koninkrijk Nepal & TibetVakantie Nepal

Tijdens†deze reis,†bezoeken we†alle hoogtepunten van zowel Nepal als Tibet. We starten de reis†in het weelderig groene Nepal en bezoeken ondermeer het Chitwan Natuur Reservaat, het idyllisch gelegen Pokhara en de koningsstad Kathmandu. Vervolgens vliegen we door naar het 'dak van de wereld'.†In Tibet bezoeken we†het beroemde Potala Paleis en het onbeschrijfelijk mooie Yamrok meer en uiteraard zien we de Mount Everest en de indrukwekkende Himalaya. Een zťťr bijzondere rondreis die een diepe indruk op u zal maken!Houdt u er rekening mee dat†u langere tijd op grote hoogte verblijft,†de reis in Tibet start in Lhasa op een hoogte van 3.650 meter en stijgt gedurende de reis naar zelfs een hoogte van 5.250 meter.†Goede hotels met ideale ligging en comfortabel vervoerTijdens†deze rondreis verblijven we in comfortabele hotels met een†gunstige ligging. Het ontbijt is inbegrepen. Zoals u van ons gewend bent reizen we in een comfortabele airconditioned bus met ervaren chauffeur.†Entreegelden en veel†excursies inclusiefDe entreegelden zijn al inbegrepen in de reissom. Daarnaast zijn ook veel leuke excursies al inclusief. We bezoeken bijvoorbeeld vele steden, tempels, kloosters en paleizen. In†Kathmandu en Lhasa is tevens een leuke stadstour inbegrepen.Onze reisleider staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleiders laten u het allerbeste zien van Nepal en Tibet. Bent u op zoek naar een goed restaurant of dat†winkeltje waar u dat ene souvenir kan kopen? Onze reisleiders weten het en ze vertellen het u graag!
LogoFoxRondreis

18 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2699