Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Nepal
Vakantie Nepal

Nepal 10 dagen

Landinformatie Nepal | Reisgidsen | Landkaarten |
Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve bestemming, dan is Nepal met zijn schitterende berglandschap en prachtige natuurparken een absolute topbestemming.

De kleurrijke hoofdstad Kathmandu, aan de voet van het Himalaya gebergte, is het toeristische centrum van Nepal. Het land heeft een warme en vriendelijke bevolking en een enorme culturele rijkdom.

In het noorden vindt je het Himalaya gebergte met pieken van meer dan 8.000 meter. Maak een trektocht van 5 dagen of langer tussen 's werelds hoogste bergen.

Het Chitwan National Park is een uniek beschermd natuurgebied. Hier kunt u een bushwandeling of een olifantsafari maken waarbij je op zoek gaat naar de zeldzame eenhoornige neushoorn of Bengaalse tijger.
Reizen NepalHighlights of NepalVakantie Nepal

Annapurna, Dhaulagiri, Machapuchare, Mount Everest - het zicht op deze bergen is adembenemend. Dit droomlandschap bestaat uit besneeuwde toppen, die benadrukken hoe dichtbij de hemel is. Het is niet gek dat juist in deze majestueuze, religieuze omgeving Siddharta Gautama is geboren, die aan de wieg stond van het Boeddhisme. Behalve de bergen, die letterlijk de hoogtepunten van uw reis zullen zijn, biedt Nepal zeer afwisselende culturele, religieuze en natuurlijke bezienswaardigheden. U gaat op zoek naar zeldzame wilde dieren in de jungle, struint door plattelandsdorpjes en aanschouwt de dagelijkse rituelen bij de tempels. Maak kennis met Nepal, het 'Dak van de Wereld'!
LogoTenzing Travel



Autorondreis

10 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China



v.a. € 1350