Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Jordanie
Vakantie Jordanie

JordaniŽ singlereizen

Reisgidsen | Landkaarten |
JordaniŽ is een van de buurlanden van IsraŽl en ligt op het punt waar de werelddelen AziŽ en Afrika samenkomen. Het land grenst in het noordwesten aan de Dode Zee en in het zuidwesten aan de Rode Zee. De bevolking is gastvrij en het land heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

De grootste toeristische attractie is ongetwijfeld de stad Petra. Deze ligt in een kloof en is gedeeltelijk uit de rotsen gehakt. JordaniŽ kent ook een beschermd natuurgebied, het Dana Wildlife Reservaat waar de zeldzame Arabische Oryx nog voorkomt.

JordaniŽ kan het hele jaar door bezocht worden want zelfs in de winter is de temperatuur nog erg aangenaam. De zomers kunnen erg heet zijn maar de zee biedt verkoeling. Het is wel een relatief duur land.
Reizen JordanieSingle Reis Cultuurschatten van JordaniŽClassificatie hotels Jordanie

8-daagse singlereis naar JordaniŽ met bezoek aan de Dode Zee, Amman, Wadi Rum en Petra!
KrasSinglereizen

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 999
Reizen JordanieGroepsrondreis JordaniŽClassificatie hotels Jordanie

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door JordaniŽ bezoek je Romeinse steden, drijf je in de Dode Zee, wandel je door het Dana natuurreservaat en verken je de beroemde roze stad Petra die in 1812 werd herontdekt. JordaniŽ is een perfecte bestemming voor een korte actieve rondreis. We doorkruisen het spectaculaire woestijnlandschap van Wadi Rum waar we ook overnachten. De reis eindigt in Aqaba aan de Rode Zee waar je uitstekend kunt snorkelen.
SawadeeSinglereizenHotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1249