Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Japan
Vakantie Japan

Japan familiereizen

Reisgidsen | Landkaarten |
Japan is een geweldig land om door te reizen en is een mix van cultuur en natuur. Er zijn moderne wereldsteden maar ook rustige dorpjes op het platteland waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.
Ontdek Japan en ontmoet leerling geisha's, woon een sumo worstelwedstrijd bij, geniet van sushi, bezoek prachtige tempels, maak wandelingen in de mooie natuur, verken Kyoto op de fiets en reis met de supersnelle Shinkansen trein. Daarnaast is de Japanse bevolking zeer vriendelijk en behulpzaam.Maak een rondreis of groepsreis of reis individueel door Japan en kies uit moderne accommodatie.
Reizen JapanKids in JapanClassificatie hotels Japan

Eťn ding is zeker: zoiets als Japan hebben de kinderen nog nooit gezien. En jullie misschien ook niet! Japan is met geen enkel ander land te vergelijken en dat maakt het zo bijzonder om samen te ontdekken. Op het eiland Honshu staan Tokyo, Kyoto en Osaka, maar ook Hiroshima staat op het programma, net als enkele natuurgebieden vol Shinto-tempels. Natuurlijk reizen jullie regelmatig met de Shinkansen, de supersnelle treinen die op de seconde af op tijd rijden, ťn jullie beleven enkele 'vreemde' excursies, waar nog lang over wordt nagepraat. Deze reis is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
LogoTenzing TravelRondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3050