Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Japan
Vakantie Japan

Japan 13 dagen

Reisgidsen | Landkaarten |
Japan is een geweldig land om door te reizen en is een mix van cultuur en natuur. Er zijn moderne wereldsteden maar ook rustige dorpjes op het platteland waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.
Ontdek Japan en ontmoet leerling geisha's, woon een sumo worstelwedstrijd bij, geniet van sushi, bezoek prachtige tempels, maak wandelingen in de mooie natuur, verken Kyoto op de fiets en reis met de supersnelle Shinkansen trein. Daarnaast is de Japanse bevolking zeer vriendelijk en behulpzaam.Maak een rondreis of groepsreis of reis individueel door Japan en kies uit moderne accommodatie.
Reizen JapanA Taste of JapanClassificatie hotels Japan

Als de titel van deze reis u aanspreekt, dan is de kans groot dat u van Japans eten houdt. Bij iedere Japan-reis zullen bekende gerechten als sushi en teriyaki de revue passeren, maar bij deze reis gaat u net een stapje verder. U ervaart de chaotische 'ochtendspits' bij de Tsukiji-vismarkt, leert de soba-noedels maken ťn eten, laat u verrassen door de smaak van wasabi-ijs en geniet van een overheerlijke sushi-maaltijd die u zelf heeft bereid. Uiteraard zijn er ook Japanse accommodaties tijdens deze reis inbegrepen, waar u zowel de sfeer als bijzondere vegetarische maaltijden proeft. U reist grotendeels op eigen gelegenheid en omdat de infrastructuur zo fantastisch is georganiseerd zult u al gauw de smaak te pakken krijgen.
LogoTenzing TravelRondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 3551
Reizen JapanJapan's Seasonal SplendourClassificatie hotels Japan

De Japanners zijn erg trots op hun prachtige landschapstuinen waar rust, natuur en design samenkomen en u tijdens een wandeling kunt genieten van de subtiele geluiden en spirituele symboliek. Deze gloednieuwe reis in ons aanbod toont u de drie beroemdste tuinen van Japan in al hun natuurlijke glorie: Kairakuen bij Mito, Kenrokuen bij Kanazawa en Korakuen in Okayama. In het voor- en najaar doet Moeder Natuur haar uiterste best om u te overweldigen met een natuurpracht in allerlei felle kleurschakeringen. De tot in de puntjes verzorgde tuinen met bloesems, bamboebossen, majestueuze esdoorns en sierlijke paviljoenen en schrijnen zullen u gegarandeerd bekoren en inspireren!
LogoTenzing TravelRondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 3694