Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Reisgidsen Israel
Reisgidsen Israel

Reisgidsen IsraŽl

Reisgidsen | Landkaarten |
Wat is er mooier dan goed voorbereid op reis te gaan. Reisgidsen en landkaarten zijn een ideale manier om meer te weten te komen over je reisbestemming IsraŽl.

Vind hieronder het aanbod reisgidsen met praktische informatie, de belangrijkste bezienwaardigheden en foto's en kaarten over IsraŽl. Ze zijn verkrijgbaar in pocketformaat of juist zeer uitgebreid en voor backpackers, budgetreizigers, zelfstandige reizigers of de zakenreiziger. Maak een keus uit Nederlandstalige gidsen zoals ANWB, Dominicus, Elmar, Kosmos, National Geographic, Nelles en Trotter of de bekende Engelstalige gidsen Footprint, Lonely Planet en Rough Guide. Kom alvast in vakantiestemming, bestel eenvoudig online een reisgids en droom weg over IsraŽl.
Reisgidsen IsraelReisgids Merian live IsraŽl | Deltas

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met het land. Voor- en achterin uitklapbare kaart. Aandacht voor o.a. taal, festivals en eten en drinken. Prettig formaat en toch met veel fotos. Nederlands

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Deltas

Taal: Nederlands

2012

€ 11.95
Reisgidsen IsraelReisgids Israel en de Palestijnse Gebieden | Meinema

Reisgids voor de bewuste bezoekerEr is geen regio ter wereld waar op zo weinig vierkante kilometers zo veel geschiedenis is geschreven als juiste deze. Het gebied trekt dan ook jaarlijks drommen toeristen en pelgrims. Maar zie je wat je ziet en ken je het verhaal achter de stenen? Zeggen al de namen die gidsen uit hun mond laten vallen je iets, of blijft het bij namen en ruÔnes? IsraŽl en de Palestijnse gebieden is een reisgids voor onderweg en thuis. Een boek dat je op reis neemt door IsraŽl en de Palestijnse gebieden. Een boek waarin historische en spirituele verbanden zichtbaar worden gemaakt, een boek dat je ter plaatse op ideeŽn brengt. Het bevat gerichte en verdiepende informatie voor de bewuste bezoeker van IsraŽl, waarbij informatie over flora, fauna en voedsel niet ontbreekt. Ook is het een makkelijk naslagwerk voor thuis, om snel iets te weten te komen over de bezienswaardigheden in deze fascinerende regio. Voor wie het gebied wil gaan bezoeken of voor wie thuis een bijbelverhaal wil plaatsen tegen zijn geografische achtergrond. Het boek is toegankelijk geschreven. Hebreeuwse en Arabische woorden zijn vertaald. De registers, waaronder een index op aangehaalde bijbelteksten, en de vele illustraties in kleur maken deze reisgids extra toegankelijk.

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Meinema

Taal: Nederlands

2011

€ 19.90
Reisgidsen IsraelReisgids Trotter IsraŽl - Palestina | Lannoo

De reisgids die je niet loodst langs de platgetreden paden maar de reiziger juist informatie geeft over bezienswaardigheden/ restaurants/ hotels/cafťs... Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen in alle prijsklassen, berucht om zijn kritische toon en persoonlijke visie. Uitgebreide reisinformatie met muziek, reisliteratuur en een lijstje van 'wat je zeker niet mag missen'. Een ruim aanbod aan adresjes voor elk budget: van jeugdherberg tot luxehotel, van snackbar tot haute cuisine. Met handige overzichtskaarten en gedetailleerde stadsplattegronden waarop alle adressen en bezienswaardigheden zijn aangeduid. Achtergrondinformatie over het land en de bezienswaardigheden.

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Lannoo

Taal: Nederlands

2014

€ 19.95
Reisgidsen IsraelReisgids IsraŽl | Insight Guides

Dť gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige fotos. Ideaal om je reis goed te plannen. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen in een echte rugzak maar in een Samsonite misstaat deze niet! Uitstekend om thuis voor en na de reis uitgebreid te lezen. Kwalitatief van een hoog niveau! Insight Guide Israel includes a section detailing Israel's history, 11 features covering aspects of the country's life and culture, ranging from the evolution of the kibbutz to high-tech economy, a region by region visitor's guide to the sights, and a comprehensive Travel Tips section packed with essential contact addresses and numbers. Plus many remarkable photographs and 13 maps.

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Insight Guides

Taal: Engels

2015

€ 24.90
Reisgidsen IsraelReisgids IsraŽl & the Palestinean Territories - Palestina | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vinden. Engelstalig. Lonely Planet At the intersection of Asia, Europe and Africa - both geographically and culturally - Israel and the Palestinian Territories have been a meeting place of cultures, empires and religions since history began. Lonely Planet will get you to the heart of Israel, with amazing travel experiences and the best planning advice: inspirational images, 3D illustrations, city walks and recommendations from our expert authors planning features and top itineraries to help you plan the perfect trip local secrets and hidden travel gems that will make your trip unique plus a Dead Sea colour section, Safe Travel chapter, Temple Mount 3D feature and a 3D Petra walking tour Coverage Includes: Planning chapters, Jerusalem, Tel Aviv, Haifa, the North Coast, Lower Galilee, Sea of Galilee, Upper Galilee, Golan, West Bank, The Dead Sea, The Negev, The Gaza Strip, Petra (Jordan), Sinai (Egypt), Understand and Survival chapters. † † †

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Lonely Planet

Taal: Engels

2015

€ 25.50
Reisgidsen IsraelReisgids Te gast in IsraŽl en de Palestijnse gebieden | Informatie Verre Reizen

TE GAST IN IsraŽl & de Palestijnse Gebieden† bevat een breed scala aan onderwerpen geschreven door een achttal auteurs met uiteenlopende achtergrond. Op deze manier ontstaat een divers beeld van het alledaagse leven in IsraŽl en de Palestijnse Gebieden.† Al honderden jaren bezoeken gelovigen en pelgrims de heilige plaatsen van de drie monotheÔstische religies: het christendom, het jodendom en de islam in IsraŽl en de Palestijnse Gebieden. Niet alleen de bijbelse plaatsen, ook het aangename klimaat, de indrukwekkende landschappen, het bruisende leven en de gastvrijheid van lokale gemeenschappen trekt reizigers aan uit de hele wereld.† Van Galilea tot Negev Journaliste en samenstelster Nicolien Zuijdgeest bezoekt de historische havenplaats Akko met zijn kruisridderburchten en proeft in het noordelijke berggebied van Galilea van Druzische cultuur en joodse mystiek. In Nazareth logeert ze in een hostel dat mensen van verschillende religies verenigt. In Jeruzalem is Alex Burghoorn in de orthodox-joodse wijk Mea Sharim getuige van de rituelen rond Jom Kippoer, de Grote Verzoendag. Elders in de stad ziet Arnold van Bruggen hoe pelgrims, toeristen, monniken en priesters elkaar in de Heilige Grafkerk verdringen rond het graf van Jezus. Karin van Kooten reist naar de Negev-woestijn en ziet hoe creatief IsraŽli's zijn bij het zoeken naar oplossingen voor het waterprobleem.† Olijvenpluk Wanneer Nicolien Zuijdgeest zich in de Palestijnse Gebieden begeeft, is ze verrast door de schoonheid van het landschap en de hartelijkheid van de bevolking. Samen met vrijwilligers uit de hele wereld helpt ze Palestijnse boeren bij de olijvenpluk. De wandeling die Toine van Teeffelen langs de muur in Bethlehem maakt, confronteert de bezoeker met de dagelijkse situatie van veel Palestijnen. En in Ramallah, het Palestijnse uitgaans- en shoppingcentrum op de Westelijke Jordaanoever, drinkt Femke Noordink koffie met rozensmaak in het hippe Stars & Bucks.† Immigratiestromen† Behalve reisreportages bevat deze uitgave achtergrondverhalen. Karin van Kooten schrijft over de IsraŽlische bevolkingssamenstelling en immigratiestromen, de IsraŽlische Erella Grassiani over de verplichte dienstplicht, Nicolien Zuijdgeest over de nakba (de 'catastrofe') en de joodse kolonisatie van Oost-Jeruzalem en Tineke Bennema over Palestijnse literatuur. De pocket sluit af met praktische reisinformatie en literatuurtips.

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Informatie Verre Reizen

Taal: Nederlands

2011

€ 8.95
Reisgidsen IsraelReisgids Cultuur Bewust IsraŽl | Elmar

Cultuur bewust! IsraŽl. Deze gids biedt een verhelderende kijk op de IsraŽlische cultuur en samenleving en maakt uw reis tot een onvergetelijke en verrijkende ervaring. De onderwerpen die aan bod komen betreffen o.a.:Gewoontes, waarden en traditiesHistorische, politieke en religieuze achtergrondIsraŽliŽrs thuisVrijetijdsbesteding, het sociale en culturele levenEet- en drinkcultuurZakenpraktijkCommunicatie in elk opzichtWat wel kan en wat niet kan, taboes.

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Elmar

Taal: Nederlands

2009

€ 9.95
Reisgidsen IsraelReisgids Marco Polo IsraŽl - Israel | Unieboek

† Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat. † Marco Polo reisgidsen - al meer dan 15 jaar de meest actuele, betrouwbare en compacte gids van iedere reiziger. Een gids in een eigentijdse en aantrekkelijke lay-out met prachtige foto"s, de bekende Marco Polo Insider Tips, maar ook nieuwe thema"s als Trends (Wat is nieuw op het gebied van muziek, kunst en architectuur), 24 uur actie (Een dag vol actie en belevenissen) en Low Budget (Bijzondere tips voor weinig geld door de hele gids). Bevat kleurenfoto"s, stadsplattegronden, taalwijzer en register.

De Zwerver

Reisgidsen

Uitgever: Unieboek

Taal: Nederlands

2013

€ 9.99

Naast het aanbod reisgidsen zijn er ook landkaarten van IsraŽl online te bestellen