Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie Indonesie

IndonesiŽ 9 dagen

Landinformatie IndonesiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
IndonesiŽ ligt tussen AustraliŽ en het vasteland van Zuidoost-AziŽ en bestaat uit duizenden eilanden. Slechts een kleine 1.000 van de meer dan 17.000 eilanden zijn bewoond. De belangrijkste en bekendste eilanden zijn Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Kalimantan (Borneo) en de Molukken. IndonesiŽ is een fantastisch vakantieland waarvan Bali, met prachtige stranden, tropische regenwouden, groene rijstvelden en vriendelijke bevolking, een absolute droombestemming is.

Java is een van de dichtstbevolkte eilanden van IndonesiŽ en heeft enorme vulkanen zoals de Bromo vulkaan. Een bijzondere activiteit en onvergetelijke ervaring is om vanaf de rand van de krater naar de zonsopkomst te kijken. Ben je een natuurliefhebber dan is Sumatra of Kilimantan op Borneo een must want hier vind je de met uitsterven bedreigde Orang-oetan. Een andere bijzondere bestemming is Komodo waar de komodovaraan voorkomt. Deze varaan is een geducht jager en kan wel meer dan 3 meter lang en 150 kilo zwaar worden. De komodovaraan wordt door de IndonesiŽrs ook wel ora genoemd.
Reizen IndonesieHighlights of BaliClassificatie Hotels

Deze rondreis door Bali laat u alle bekende en minder bekende hoogtepunten van Bali zien. U bezoekt de mooiste tempels en paleizen en zult versteld staan van de natuurpracht en landschappelijke variatie. Al jaren is de Highlights of Bali een van de populairste reizen in ons aanbod, vanwege het ontspannen tempo en de mogelijkheid om het volledig aan te passen aan uw wensen. Ontbreekt er een bestemming die u graag zou willen bezoeken, of wilt u ergens langer verblijven? Geef ons uw wensen door.
LogoTenzing TravelAutorondreis

9 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 777
Reizen IndonesieIn Touch with East Java & BaliClassificatie Hotels

Laat u meevoeren tijdens deze reis door Oost-Java en Bali. U zit niet de hele tijd in een auto, maar gaat regelmatig heerlijk wandelen zodat u al uw zintuigen aan het werk kunt zetten. Uw accommodaties liegen er ook niet om! Wilt u het rustiger aan doen? Geen probleem, wij passen het voor u aan.
LogoTenzing TravelAutorondreis

9 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 880