Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie Indonesie

IndonesiŽ 8 dagen

Landinformatie IndonesiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
IndonesiŽ ligt tussen AustraliŽ en het vasteland van Zuidoost-AziŽ en bestaat uit duizenden eilanden. Slechts een kleine 1.000 van de meer dan 17.000 eilanden zijn bewoond. De belangrijkste en bekendste eilanden zijn Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Kalimantan (Borneo) en de Molukken. IndonesiŽ is een fantastisch vakantieland waarvan Bali, met prachtige stranden, tropische regenwouden, groene rijstvelden en vriendelijke bevolking, een absolute droombestemming is.

Java is een van de dichtstbevolkte eilanden van IndonesiŽ en heeft enorme vulkanen zoals de Bromo vulkaan. Een bijzondere activiteit en onvergetelijke ervaring is om vanaf de rand van de krater naar de zonsopkomst te kijken. Ben je een natuurliefhebber dan is Sumatra of Kilimantan op Borneo een must want hier vind je de met uitsterven bedreigde Orang-oetan. Een andere bijzondere bestemming is Komodo waar de komodovaraan voorkomt. Deze varaan is een geducht jager en kan wel meer dan 3 meter lang en 150 kilo zwaar worden. De komodovaraan wordt door de IndonesiŽrs ook wel ora genoemd.
Reizen IndonesieVerborgen plekjes van Zuid-SulawesiClassificatie Hotels

Individuele rondreis door Zuid-Sulawesi: Uw reis start in Makassar met haar Nederlandse invloeden en de prachtige omringende natuur. Per comfortabele nachtbus reist u naar het Toraja Hoogland, waar u het adembenemende landschap bezaaid met traditionele tongkonan huizen gaat verkennen.
Logo333TravelRondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 685
Reizen IndonesieVerborgen plekjes van Noord-SulawesiClassificatie Hotels

Maak een ontspannen rondreis door het noorden van Sulawesi. U start in havenstad Manado, waarna u het Minahasa hoogland met haar kleurrijke meren en slapende vulkanen in gaat. In Tangkoko National Park gaat u op zoek naar de zeldzame zwarte makaken en de tarsius. Uw rondreis op het eiland Bunaken, de perfecte plek om te snorkelen, duiken en relaxen.
Logo333TravelRondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 690
Reizen IndonesieHighlights of SumatraClassificatie Hotels

Deze individuele rondreis door Sumatra is een prachtige tocht door de schitterende natuur van dit Indonesische eiland. Echte natuurliefhebbers kunnen op Sumatra zeker hun hart ophalen. Tijdens deze reis zult u plantages, regenwouden, lieflijke valleien, vulkanen, prachtige meren en kleurrijke bevolkingsgroepen als de Batakkers zien. U gaat wat van de gebaande paden af en niet alle gebieden zijn toeristisch even ontwikkeld, maar dat maakt deze reis juist zo speciaal!
LogoTenzing TravelAutorondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 942
Reizen IndonesieBouwsteen 8 dagen Kalimantan - Mahakam Rainforest rivercruiseClassificatie Hotels

Ontdek de prachtige natuur van oost Kalimantan, beleef het leven op en langs deze economische ader en maak kennis met de cultuur van de Dayak volkeren.Tijdens deze 8-daagse riviercruise verblijft u aan boord van een 'houseboat', een degelijke boot met eenvoudige maar schone accommodatie. De boot brengt u stroomopwaarts langs vele interessante Dayakdorpen, wildernis waar u ongetwijfeld neusapen tegenkomt en op het eindpunt met een gemotoriseerde kano naar de imposante stroomversnellingen vaart. Voor deze reis dient u over een redelijke conditie en een goed aanpassingsvermogen te beschikken.
LogoMerapiCruise

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 955
Reizen IndonesieJakarta - Surabaya TourClassificatie Hotels

Deze tour brengt u langs u de hoogtepunten van Java. Na een mooie treinreis door het landschap van Java, brengt u een bezoek aan de prachtige Borobudur. Aan avontuur ontbreekt het ook niet tijdens deze tour!
Logo333TravelTreinreizen

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 958