Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie Indonesie

IndonesiŽ 4 dagen

Landinformatie IndonesiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
IndonesiŽ ligt tussen AustraliŽ en het vasteland van Zuidoost-AziŽ en bestaat uit duizenden eilanden. Slechts een kleine 1.000 van de meer dan 17.000 eilanden zijn bewoond. De belangrijkste en bekendste eilanden zijn Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Kalimantan (Borneo) en de Molukken. IndonesiŽ is een fantastisch vakantieland waarvan Bali, met prachtige stranden, tropische regenwouden, groene rijstvelden en vriendelijke bevolking, een absolute droombestemming is.

Java is een van de dichtstbevolkte eilanden van IndonesiŽ en heeft enorme vulkanen zoals de Bromo vulkaan. Een bijzondere activiteit en onvergetelijke ervaring is om vanaf de rand van de krater naar de zonsopkomst te kijken. Ben je een natuurliefhebber dan is Sumatra of Kilimantan op Borneo een must want hier vind je de met uitsterven bedreigde Orang-oetan. Een andere bijzondere bestemming is Komodo waar de komodovaraan voorkomt. Deze varaan is een geducht jager en kan wel meer dan 3 meter lang en 150 kilo zwaar worden. De komodovaraan wordt door de IndonesiŽrs ook wel ora genoemd.
Reizen Indonesie4-daagse privť rondreis Gili & Kuta - Asian DreamClassificatie Hotels

Het leven op de Gili eilanden is heel relaxed, mede doordat er geen auto's rijden. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan en alle Gili eilanden staan bekend om hun duikmogelijkheden.
Logode Jong IntraRondreis

Prive rondreis4 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 464
Reizen Indonesie4-daagse privť rondreis Sulawesi in VogelvluchtClassificatie Hotels

Een kort maar krachtige kennismaking met ťťn van de meest bijzondere eilanden van IndonesiŽ.
Logode Jong IntraRondreis

Prive rondreis4 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 480