Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie Indonesie

IndonesiŽ 30 dagen

Landinformatie IndonesiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
IndonesiŽ ligt tussen AustraliŽ en het vasteland van Zuidoost-AziŽ en bestaat uit duizenden eilanden. Slechts een kleine 1.000 van de meer dan 17.000 eilanden zijn bewoond. De belangrijkste en bekendste eilanden zijn Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Kalimantan (Borneo) en de Molukken. IndonesiŽ is een fantastisch vakantieland waarvan Bali, met prachtige stranden, tropische regenwouden, groene rijstvelden en vriendelijke bevolking, een absolute droombestemming is.

Java is een van de dichtstbevolkte eilanden van IndonesiŽ en heeft enorme vulkanen zoals de Bromo vulkaan. Een bijzondere activiteit en onvergetelijke ervaring is om vanaf de rand van de krater naar de zonsopkomst te kijken. Ben je een natuurliefhebber dan is Sumatra of Kilimantan op Borneo een must want hier vind je de met uitsterven bedreigde Orang-oetan. Een andere bijzondere bestemming is Komodo waar de komodovaraan voorkomt. Deze varaan is een geducht jager en kan wel meer dan 3 meter lang en 150 kilo zwaar worden. De komodovaraan wordt door de IndonesiŽrs ook wel ora genoemd.
Reizen IndonesieOverwinteren op Bali - Ibis Bali Kuta HotelClassificatie Hotels

Een supervoordelige overwinteringsreis in dit prima 2-sterren resort op basis van logies en ontbijt. Het Ibis Bali Kuta ligt centraal in het bruisende Kuta en behoort tot onze budget hotels, een selectie van vriendelijke hotels tegen een scherpe prijs. Het hotel is kleurrijk ingericht en biedt de gegarandeerde wereldwijde Ibis-standaard.
Logo333TravelAccommodatie

30 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1035
Reizen IndonesieOverwinteren Bali Jayakarta HotelClassificatie Hotels

Een heerlijke overwinteringsreis Bali in het uitstekende 3-sterren resort op basis van logies en ontbijt. Het Jayakarta hotel ligt direct aan het strand van Legian. Onder oude schaduwrijke bomen vindt u een ruime boulevard met ligstoelen waar u heerlijk kunt relaxen.
Logo333TravelAccommodatie

30 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1302
Reizen IndonesieOverwinteren op Bali - Respati Beach HotelClassificatie Hotels

Een heerlijke overwinteringsreis in het Respati Bali op basis van logies en ontbijt. Het Respati Bali Hotel is uitstekend gelegen in het gezellige badplaatsje Sanur en ligt direct aan het prachtige strand. Het hotel is gelegen in een prachtige tuin en het personeel heeft service erg hoog in haar vaandel staan.
Logo333TravelAccommodatie

30 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1524
Reizen IndonesieOverwinteren op Bali - Prama Sanur Beach HotelClassificatie Hotels

Een heerlijke overwinteringsreis inclusief ontbijt. Dit schitterende hotel is gelegen aan Sanur, met haar prachtige brede zandstranden met parallel hieraan een lange wandelboulevard. Een perfect hotel om de winter door te brengen.
Logo333TravelAccommodatie

30 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1639
Reizen IndonesieOverwinteren op Bali - Legian Beach HotelClassificatie Hotels

Een heerlijke overwinteringsreis in het Legian Beach Hotel op basis van logies en ontbijt. Dit hotel is gebouwd in de prachtige Balinese stijl en heeft een weelderige groene tuin en gemoedelijke sfeer.
Logo333TravelAccommodatie

30 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1847