Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie Indonesie

IndonesiŽ 13 dagen

Landinformatie IndonesiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
IndonesiŽ ligt tussen AustraliŽ en het vasteland van Zuidoost-AziŽ en bestaat uit duizenden eilanden. Slechts een kleine 1.000 van de meer dan 17.000 eilanden zijn bewoond. De belangrijkste en bekendste eilanden zijn Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Kalimantan (Borneo) en de Molukken. IndonesiŽ is een fantastisch vakantieland waarvan Bali, met prachtige stranden, tropische regenwouden, groene rijstvelden en vriendelijke bevolking, een absolute droombestemming is.

Java is een van de dichtstbevolkte eilanden van IndonesiŽ en heeft enorme vulkanen zoals de Bromo vulkaan. Een bijzondere activiteit en onvergetelijke ervaring is om vanaf de rand van de krater naar de zonsopkomst te kijken. Ben je een natuurliefhebber dan is Sumatra of Kilimantan op Borneo een must want hier vind je de met uitsterven bedreigde Orang-oetan. Een andere bijzondere bestemming is Komodo waar de komodovaraan voorkomt. Deze varaan is een geducht jager en kan wel meer dan 3 meter lang en 150 kilo zwaar worden. De komodovaraan wordt door de IndonesiŽrs ook wel ora genoemd.
Reizen Indonesie13-daagse privť rondreis Klassiek IndonesiŽClassificatie Hotels

Tijdens deze fijne rondreis maakt u in 2 weken tijd kennis met de 2 meest bezienswaardige eilanden van IndonesiŽ; Java en Bali. Inclusief vele excursies en een verblijf in een 4-sterren resort in Sanur!
Logode Jong IntraRondreis

Prive rondreis13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1016
Reizen IndonesieHighlights of SulawesiClassificatie Hotels

Bent u op zoek naar naar afwisseling en onverwachte ervaringen tijdens uw rondreis IndonesiŽ? Dan is dit de reis voor u! Sulawesi is een van de grotere eilanden van IndonesiŽ en heeft de kenmerkende vorm van een orchidee. Er is een zeer grote diversiteit aan landschappen en diersoorten en de traditionele cultuur is uniek. U bezoekt kleine dorpjes met de typische cultuur en huizenbouw van dit eiland en verkent fascinerende natuurparken en eilanden die worden omgeven door uitgestrekte stranden. Heeft u een duikbrevet, dan kan het zijn dat u halverwege de reis een paar verlengingsnachten wilt boeken op Bira Island. Dompel uzelf onder in een compleet andere cultuur.
LogoTenzing TravelAutorondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 2632
Reizen IndonesieA Taste of Java & BaliClassificatie Hotels

Deze culinaire ervaringsreis door Java en Bali is speciaal samengesteld om u kennis te laten maken met verschillende aspecten van zowel de Javaanse als de Balinese keuken. Maar u leert ook meer over hoe de producten worden verbouwd op traditionele Indonesische wijze. Reislustige gastronomen zullen in verrukking worden gebracht door de grote variatie binnen deze regio. Wijk van de gebruikelijke reispaden af en keer weer terug naar huis met een verrijkt gevoel voor Aziatische voedselbereiding. U verblijft in karakteristieke accommodaties, waarbij zowel de locatie als de cultuur een grote invloed uitoefenen op de bereiding en smaak van de gerechten. U geniet bovendien van leuke wandel-, fiets- en andere belevingsexcursies.
LogoTenzing TravelAutorondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China

Offerte aanvraag

v.a. € 2778