Reizen India: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie India
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie India

India accommodatie

Landinformatie India | Reisgidsen | Landkaarten |
India staat bol van cultuur en tradities, zo is bijvoorbeeld de koe een heilig dier. De belangrijkste religies zijn het HindoeÔsme (tempels), Boeddhisme (kloosters) en de Islam (moskeeŽn). Dit uit zich verder in tientallen festiviteiten, traditionele dansen en de geur van wierook. Ayurveda, een eeuwenoude geneeskunst, komt oorspronkelijk uit India.


India heeft natuur- en wildbescherming hoog in het vaandel staan. Er zijn dan ook ca. 80 nationale parken, 441 wildreservaten en ca. 39 Tijgerreservaten. Er is een grote rijkdom aan fauna met 350 soorten zoogdieren waaronder de bedreigde Bengaalse tijger, Aziatische olifant, Indische neushoorn en sneeuwluipaard. Daarnaast heeft India ca. 47.000 plantensoorten en 1.200 vogelsoorten.
Reizen IndiaThe Travancore Heritage ResortClassificatie Hotels

Dit resort heeft een bijzondere ligging, hoog op een heuvel met prachtig zeezicht. Op het strand zijn vaak veel lokale vissers te vinden.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kerala

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 72
Reizen IndiaAbad Turtle BeachClassificatie Hotels

Verspreid over 13 hectare land liggen de 29 accommodaties van het Abad Turtle Beach Resort. Het resort is gelegen bij het vissersdorpje Mararikulam en aan het witte zandstrand van Marari Beach. Een heerlijke 'getaway'.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kerala

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 75
Reizen IndiaThe Leela KovalamClassificatie Hotels

Luxe resort met een zeer hoog serviceniveau en een prachtige ligging in het noorden van Kovalam. Genieten en ontspannen, daar draait het hier om.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kerala

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 151
Reizen IndiaMarari Beach ResortClassificatie Hotels

Idyllisch en rustig, in lokale stijl gebouwde bungalowaccommodatie aan een van de mooiste stranden van Kerala. Vanwege de gemoedelijke sfeer en de tropische setting al jaren onze favoriet.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kerala

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 157