Reizen India: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie India
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Indonesie
Vakantie India

India € 0 tot € 1000

Landinformatie India | Reisgidsen | Landkaarten |
India staat bol van cultuur en tradities, zo is bijvoorbeeld de koe een heilig dier. De belangrijkste religies zijn het HindoeÔsme (tempels), Boeddhisme (kloosters) en de Islam (moskeeŽn). Dit uit zich verder in tientallen festiviteiten, traditionele dansen en de geur van wierook. Ayurveda, een eeuwenoude geneeskunst, komt oorspronkelijk uit India.


India heeft natuur- en wildbescherming hoog in het vaandel staan. Er zijn dan ook ca. 80 nationale parken, 441 wildreservaten en ca. 39 Tijgerreservaten. Er is een grote rijkdom aan fauna met 350 soorten zoogdieren waaronder de bedreigde Bengaalse tijger, Aziatische olifant, Indische neushoorn en sneeuwluipaard. Daarnaast heeft India ca. 47.000 plantensoorten en 1.200 vogelsoorten.
Reizen IndiaThe Leela KovalamClassificatie Hotels

Luxe resort met een zeer hoog serviceniveau en een prachtige ligging in het noorden van Kovalam. Genieten en ontspannen, daar draait het hier om.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kerala

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 151
Reizen IndiaMarari Beach ResortClassificatie Hotels

Idyllisch en rustig, in lokale stijl gebouwde bungalowaccommodatie aan een van de mooiste stranden van Kerala. Vanwege de gemoedelijke sfeer en de tropische setting al jaren onze favoriet.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kerala

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 157
Reizen IndiaKerala, India's Tropical GardenClassificatie Hotels

Kerala, tuin van het zuiden, is het decor van de bekende backwaters: zeelagunes die de omgeving van Kumarakom domineren en u per houseboat gaat verkennen. Maar ook de thuisbasis van het Periyar National Park waar olifanten en tijgers hun thuis hebben gevonden. En het gebied van uitgestrekte theevelden. Deze prachtige reis door het waterrijke zuiden van India omvat vele hoogtepunten, maar de echte hoofdrol is weggelegd voor de natuur. Ten zuiden van Cochin strekken mooie stranden zich uit...
LogoTenzing TravelAutorondreis

6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 550
Reizen IndiaIndia's Golden TriangleClassificatie Hotels

Deze klassieke route is perfect voor de reiziger die India voor het eerst bezoekt. Delhi, Agra en Jaipur zijn steden die samen terecht de 'Gouden Driehoek' worden genoemd. In het bruisende Delhi komt u ogen (en oren!) tekort, de bovenaardse schoonheid van de Taj Mahal in Agra ontroert een ieder die het ziet en in de roze stad Jaipur voert de romantiek u ongetwijfeld naar hemelse sferen. Eeuwenoud cultuurgoed, omlijst door felle kleuren. Een fascinerende impressie van India!
LogoTenzing TravelAutorondreis

6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 630
Reizen IndiaGoing Green in KeralaClassificatie Hotels

Een weelderige begroeiing, uitgestrekte rijstvelden, rustige zeelagunes en brede, met palmen omzoomde zandstranden, hoe groen wilt u het hebben? De 'tropische tuin van India' biedt het allemaal, een wonderschoon decor waarin u zich volledig kunt ontspannen. Temidden van dit alles vindt u de prachtige en sfeervolle CGH Earth Experience Hotels, die zich volledig toewijden aan het behoud van de natuurlijke omgeving, samen met de lokale bevolking. Dompel u onder in de natuurlijke schoonheid van Kerala.
LogoTenzing TravelAutorondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 900
Reizen India14-daagse rondreis De kleuren van IndiaClassificatie Hotels

Namastť in kleurrijk India! Op de markten en in de kleine specerijenwinkels vind (en ruik!) je exotische kruiden in alle kleuren van de regenboog. Bij de Taj Mahal kleurt het witte marmer mee met de zon; roodgoud bij zonsopgang, zilver bij maanlicht. De warme gloed van het rode zandstenen fort in Agra, de roze binnenstad van Jaipur en de blauwe muren in Jodhpur geven zelfs het alledaagse straatbeeld kleur. Wat te denken van de vrolijk gekleurde sari's van de vrouwen. En in de dichte groene bossen van Ranthambore houdt de Bengaalse tijger zich schuil. India is ťťn prachtig bont kleurenpalet.
LogoArkeRondreizen

14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 939
Reizen IndiaGouden Driehoek IndiaClassificatie Hotels

- Rondreis met privťchauffeur per airco auto/minivan- Wandelen over de Chandi Chowk markt in Delhi- Het bijzondere Paleis der Winden in Jaipur aanschouwen- Bezoek wereldwonder Taj Mahal- Ontdek de 'Verlaten Stad' Fatehpur Sikri- Per jeep naar het Amber F
LogoNRVRondreis

Rondreizen9 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 966
Reizen IndiaRondreis Rajasthan & VaranasiClassificatie Hotels

Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met o.a. Delhi, Mandawa, Pushkar, Jaipur, Agra met de Taj Mahal, Kamasutra-tempels en Varanasi
LogoKrasRondreis

17 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 969
Reizen IndiaRondreis De kleuren van IndiaClassificatie Hotels

Vlieg-/busreis India met o.a. Delhi, Agra met de Taj Mahal, Ranthambore National Park, Pushkar, Jojawar, Udaipur, Jodhpur en Jaipur
LogoKrasRondreis

14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 969