Reizen India: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie India
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Dubai
iVakantie Dubai

Dubai 11 dagen

Reisgidsen | Landkaarten
Dubai is een van de Verenigde Arabische Emiraten. Door de opdrogende olievoorraden zijn alternatieve inkomsten zoals het toerisme van levensbelang voor Dubai. Voor liefhebbers van luxe vakanties en winkelen is Dubai dan ook een van de beste bestemmingen ter wereld. Het aantal luxe hotels is vrijwel nergens zo groot als Dubai. Hier is zelfs het enige 7 sterren hotel ter wereld te vinden. De officiŽle taal is Arabisch, maar bijna iedereen spreekt ook Engels. De Emiraten hebben een woestijnklimaat waardoor de temperatuur in de zomer hoog kan oplopen. In de winter ligt de temperatuur overdag tussen de 20 en 30 graden waardoor het een uitstekende winterbestemming is. Een vakantie naar Dubai kan uitstekend gecombineerd worden met een van de buurlanden Oman. De vriendelijke bevolking, het ruige landschap en de eeuwenoude dorpjes zorgen voor een perfecte mix van natuur en cultuur.

Reizen DubaiVerrassend Dubai en BaliClassificatie hotels Dubai

Inclusief vluchten. Combineer tijdens deze rondreis het populaire Bali, met zijn groene rijstvelden en mooie stranden, met een 2-daagse stopover in de veelzijdige wereldstad Dubai.
Logo333TravelRondreis

11 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1275
Reizen DubaiPareltjes van de Perzische GolfClassificatie hotels Dubai

Ontdek de veelzijdigheid van de Emiraten Dubai en Abu Dhabi tijdens deze individuele rondreis door de Verenigde Arabische Emiraten. Het zijn echt steden van uitersten, waar u op de ene hoek van de straat een traditionele souk bezoekt en even verderop het hoogste gebouw ter wereld aanschouwt. Het is ťťn van 's werelds beste citytrips, maar tegelijkertijd kunt u er ook aan het uitgestrekte zandstrand of in de rust van de woestijn vertoeven.
Logo333TravelRondreis

11 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1537