Reizen China: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie China
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie reizen naar China
Vakantie reizen naar China
Amerika

China € 3000 tot € 5000

China is een enorm groot land vol uitersten. Van streng communistisch gesloten land wordt het door steeds meer toeristen ontdekt. Dit meest dichtbevolkte land ter wereld heeft zoveel te bieden; cultuur, eeuwenoude tradities, diverse bevolkingsgroepen, natuur, moderne steden maar ook het platteland met de vele rijstterrassen. De bekendste bezienswaardigheden zijn o.a. de Chinese muur, de Verboden Stad en het Terracotta leger. China is ook het land van de bedreigde reuzenpanda, thee, zijde, porselein, de Mount Everest, bergen, bos, woestijn en zelfs tropische stranden. Maak een rondreis, groepsreis, familiereis of een treinreis en bezoek de vele tempels, ga fietsen over de muur in Xian, proef het "echte" Chinese eten, ga shoppen in Hongkong of geniet van het prachtige landschap in Yangshuo.

Een reis door China is een reis door de tijd.
Reizen ChinaHoogtepunten van ChinaClassificatie Hotels

- Drie wereldsteden in ťťn reis; Shanghai, Beijing en Hong Kong!- Het sprookjesachtige karstgebergte rondom Guilin en Yangshuo- Ontdek landelijk China in Datong & Pingyao- Niet te missen highlights zoals de Grote muur en het Terracottaleger- Genieten bi

Aanbieding ChinaNRV



Rondreis

Rondreizen21 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China



v.a. € 3125
Reizen ChinaPerfect Match China & JapanClassificatie Hotels

Kunt u niet kiezen tussen China en Japan als bestemming? Of bent u op zoek naar een leuke manier om deze twee bijzondere landen met elkaar te combineren? Deze unieke reis begint met een kennismaking met de beide hoofdsteden, die geheel verschillend van karakter zijn. Vanuit deze bruisende metropolen, die barsten van de cultuurwonderen, gaat u op verkenningstocht door unieke tempelsteden als Kyoto, uitgestrekte nationale parken als Hakone en schilderachtige waterstadjes nabij Shanghai. U staat op de Grote Muur, fietst langs het Westelijk Meer en wandelt door de rode poorten van de Fushimi Inari Taisha. Als klap op de vuurpijl heeft u voor het China-deel van deze reis geen visum nodig!

Aanbieding ChinaTenzing Travel



Rondreis

17 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China



v.a. € 3250
Reizen ChinaDe Verschillende Gezichten van ChinaClassificatie Hotels

Een klassieke hoogtepuntenreis in Nederlands groepsverband. Uw zeer ervaren Nederlandse reisleider voert u in drie weken tijd langs alle 'must sees' van dit fascinerende land. U bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van hoofdstad Beijing en maakt een wandeling over de grootse Chinese Muur. U verkent het gezellige UNESCO Werelderfgoed-plaatsje Pingyao en komt oog in oog te staan met het indrukwekkende terracottaleger in Xi'an. Ook prachtige natuur, panda's en de kenmerkende Hakka-huizen passeren de revue. U reist per bus, trein en vliegtuig, afwisselend en comfortabel.

Aanbieding ChinaTenzing Travel



Groepsreis

22 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China



v.a. € 3545
Reizen ChinaChina CompleetClassificatie Hotels

- Ervaar niet te missen highlights zoals de Grote muur en het Terracottaleger- Ontmoet de reuzenpanda's in Chengdu- Wandel door de smalle straatjes met waterkanalen in Lijiang- Bewonder het sprookjesachtige karstlandschap tussen Guilin en Yangshuo - Afslu

Aanbieding ChinaNRV



Rondreis

Rondreizen22 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China



v.a. € 3637
Reizen China16-daagse internationale groepsreis de Transsiberische Tsarengoud ExpressClassificatie Hotels

ROUTE BEIJING - MOSKOUBeleef ťťn van de beroemdste treinreizen ter wereld! Deze wereldberoemde, avontuurlijke treinreis herinnert aan vervlogen tijden en voert u in twee weken van†Beijing via MongoliŽ naar Moskou, dwars door uitgestrekte landschappen: taiga's en steppen, het Baikal Meer, de Mongoolse graslanden en de Gobiwoestijn. Met onze nostalgische privťtrein de Tsarengoud Express zal uw treinreis extra comfortabel, onderhoudend en interessant zijn. We slapen 9 nachten aan boord van de trein, waarbij u kunt kiezen uit verschillende klasses van comfort, en†5 nachten in 4- en 3-sterrenhotels in diverse steden. We zullen reizen naar Beijing, Ulaanbaatar, Irkutsk (langs het Baikalmeer), Novosibirsk, Yekaterinaburg, Kazan en Moskou. In deze steden stoppen we om excursies te maken. Alle excursies zijn inbegrepen en vrijwel alle maaltijden zijn inclusief!HoogtepuntenHoogtepunten zijn†de vergezichten over de graslanden van MongoliŽ en†de nomaden met hun kuddes; de natuur is hier ruig en overweldigend.†In Novosibirsk wordt u op z'n Russisch verwelkomd met brood en zout. U maakt een boottocht over het immens diepe Baikal Meer, en volgt een uniek oud spoortraject vlak langs de oever, mťt picknick op z'n Russisch.†Dan volgen de dagelijkse stops in cultuursteden als Kazan en Yekaterinaburg. Uw treinreis eindigt met een bezoek aan Moskou. Deze reis vindt plaats op vaste vertrekdata in internationaal gezelschap.† U zult vergezeld worden door een ervaren Engelstalige reisleider en een reisdokter. Het programma aan boord van de trein, wat bestaat uit diverse lezingen, maakt de beleving van de excursies tijdens de reis compleet en draagt ertoe bij dat uw reis onvergetelijk wordt. Maak uw droom waar en ga met ons mee!

Aanbieding ChinaFox



Treinreizen

16 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar China



v.a. € 4979